Annelie & Shaun Wedding

11 February 2017

Wedding Coordinator: Avant Garde Weddings & Events   |   Photographer: Christene de Coning   |   Videographer: Chris Joubert   |   Venue: Private Farm   |    Food Truck: Jack Rabbit   |   Canapes and Desserts: Nicky @ Function Food   |   Bar: Bar Di Bar   |   DJ: DJ Geran   |   Hiring: Downings   |   Hiring: Function Hire 4 U   |   Hiring: To-Netts Decor   |   Hiring: My Pretty Vintage   |   Hiring: Quirky Parties   |   Flowers: De Ville Décor & Candle Hire   |   Hair & Make-up: Elmaine Hair & Make-up 

Michelle

Waar begin ons? Verskriklik baie dankie vir al jou hulp en reelings vir die troue! Sonder jou sou dit nie moontlik kon wees om so ‘n troue te he nie. Al jou advies, emails, moeite, spreadsheets, organizing.. You are just the best!

Liefde Annelie & Shaun